2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

Χρηματοδότηση 403.252,04€ από την ΠΙΝ για αντιπλημμυρικά έργα & αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών σε Κέρκυρα και Παξούς

Δύο συμβάσεις κατασκευής  έργων υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Πρόκειται για την σύμβαση κατασκευής του υποέργου “Αντιπλημμυρική προστασία και διευθέτηση ρεμάτων Παξών”, προϋπολογισμού 197.593,50ευρώ και για τη σύμβαση κατασκευής του υποέργου “Αντιμετώπιση καταπτώσεων και εκτάκτων αναγκών”, προϋπολογισμού 207.658,54ευρώ.

Συγκεκριμένα:

  1. Το υποέργο “Αντιπλημμυρική προστασία και διευθέτηση ρεμάτων Παξών” εντάσσεται στο έργο “Συντηρήσεις αντιπλημμυρικών έργων αρμοδιότητας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων” και έχει προϋπολογισμό 197.593,50 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με Κ.Ε. 2015ΕΠ52200000.

Προϊσταμένη αρχή του έργου ορίζεται η Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κέρκυρας και ο ανάδοχος που αναδείχθηκε, μετά την κατακύρωση του αποτελέσματος των δημοπρατήσεων και αφού είχαν ακολουθηθεί όλες οι διαδικασίες που ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία, ανέλαβε τη δέσμευση αποπεράτωσης του έργου εντός 8 μηνών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

  1. Το υποέργο “Αντιμετώπιση καταπτώσεων και εκτάκτων αναγκών” εντάσσεται στο έργο “Συντήρηση οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων” και έχει προϋπολογισμό 205.658,54 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με Κ.Ε. 2014ΕΠ52200002.

Προϊσταμένη αρχή του έργου ορίζεται η Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κέρκυρας και ο ανάδοχος που αναδείχθηκε, μετά την κατακύρωση του αποτελέσματος των δημοπρατήσεων και αφού είχαν ακολουθηθεί όλες οι διαδικασίες που ορίζονται από την κείμενη  νομοθεσία, ανέλαβε τη δέσμευση αποπεράτωσης του έργου εντός 8 μηνών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις