Σάρωσε τα μετάλλια η αθλήτρια του ΑΓΣ Επτανήσων Μαριέττα Τοπολλάι

2 χρυσά και 2 αργυρά μετάλλια κατέκτησε η αθλήτρια του ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ Μαριέττα Τοπολλάι στην Τελική φάση Παγκορασίδων Α-Γ-Ε Περιφερειών.

Αναλυτικότερα κατέκτησε: 1η θέση στην μπάλα με βαθμολογία 13.300 1η θέση στο Ελεύθερο πρόγραμμαμε βαθμολογία 13.100 2η θέση στο σχοινάκι με βαθμολογία 12.100 2η θέση στο σύνθετο ατομικό ανάμεσα σε 167 αθλήτριες.

Συγχαρητήριαα αξίζουν τόσο στην ίδια για τη δουλειά που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα,όσο και στην οικογένειά της που την στηρίζει,στην κα Μποζένα Μπαρτκόβσκα Μπασιαρδή…πρωτεργάτης στην επιτυχία αυτή, στην Ευαγγελία Στραβάκου και σε όλο το επιτελείο του συλλόγου. Μπράβο Μαριέττα!

topola topolai topolai1 topolai3

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις