5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Προκλητική η Βουλευτής-Συνεχίζει να αδιαφορεί για Πλατύ και Μύρτο

Αυτό που συμβαίνει με την βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου δεν έχει προηγούμενο οι δύο κορυφαιες παραλίες του νησιού Μύρτος και Πλατύς Γιαλός έχουν κατακυριολεξία μπλοκαριστεί” από τους φορείς της κυβέρνησης, αφού την μεν πρώτη το κράτος δεν την παραχωρεί για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες στον Δήμο Κεφαλονιάς, στη δε δεύτερη το υπουργείο για πρώτη φορά εφαρμόζει ένα “τρελό” Προεδρικό Διάταγμα που απαγορεύει καντίνα και ομπρέλες.

Kι όμως η κυβερνητική βουλευτής του Νομού μας παρά τις πιέσεις που δέχεται τόσο από το Δήμο όσο και από τους άλλους φορείς κωφεύει προκλητικά και αδιαφορεί για την οργή που υπάρχει ανάμεσα στους κατοίκους της Κεφαλονιάς για την πρωτοφανή στάση της “πρώτης φορά Αριστερά”.

Πραγματικά έχουν περάσει βουλευτές και βουλευτές αλλά τέτοια περιφρόνηση για τον λαό της Κεφαλονιάς πρώτη φορά έχουμε να συναντήσει. Συγχαρητήρια σε όσους την ψήφισαν.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις