Οι “υπαρξιακές” αναζητήσεις της “Παλαιο-ΝΟΔΕ” και η “εποχή Κατσιγιάννη”

Δεν αρέσει σε κάποιους ο νέος τρόπος με τον οποίο έχουν αποφασίσει να πολιτευτούν η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή της τοπικής ΝΔ και ο Πρόεδρός της Αντώνης Κατσιγιάννης.

Ο λόγος; Ευνόητος: Διότι έτσι αναδεικνύεται η πολιτική γύμνια της προηγούμενης κατάστασης στην τοπική ΝΔ, επί εποχής “παλαιο-ΝΟΔΕ”.

Τότε που μόνο κάθε φορά που υπήρχε εκλογική διαδικασία βλέπαμε στο mail μας κάποια ανακοίνωση…

Μία ουσιαστικά “οργάνωση-φάντασμα” με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ “έκανε πλάκα” στην Κεφαλονιά…

Με τη νέα κατάσταση τα πράγματα έχουν αλλάξει. Και η σημερινή ανακοίνωση ενόχλησε διότι θίγει τρία σημαντικά προβλήματα για το νησί μας όπου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η βουλευτίνα αρνούνται να δώσουν λύση.

Έτσι λοιπόν κάποια πολιτικά “φαντάσματα του παρελθόντος” μέσω των “γραφίδων” τους επιχείρησαν να την υποβαθμίσουν

Με μπόλικη παραπληροφόρηση και λάσπη φυσικά όπως πολύ καλά γνωρίζουν να κάνουν

Για να δούμε λοιπόν:

ΠΛΑΤΥΣ ΓΙΑΛΟΣ: Ξεκαθαρίσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας (http://anexarttitosblog.gr/%CE%BF%CE%B9-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CF%85%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%83-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB/) τι ακριβώς θέλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τον Πλατύ Γιαλό: “ΕΚΠΟΙΗΣΗ” ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ. Τώρα αποτελεί παραπληροφόρηση ότι ο Δήμος δεν διεκδίκησε «το φιλέτο», τις εγκαταστάσεις και την παραλία”. Διότι αυτά είναι ΑΙΓΙΑΛΟΣ & ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ! Συνεπώς ούτε ο Δήμος ευθύνεται, πολύ περισσότερο ούτε η ΝΔ. Γι’αυτό που συμβαίνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ & Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ

ΧΑΡΑΚΑΣ: ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ! Κοντεύει 1,5 χρόνος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με ουσιαστικά “στάσιμο” το έργο και οι “φωστήρες” επιρρίπτουν ευθύνες στον ΣΠΥΡΟΥ, στον ΠΑΡΙΣΗ (που δεν έχει καμία αρμοδιότητα) και στον Χρυσοχοίδη που όσο ήταν Υπουργός ότι υποσχέθηκε το υλοποίησε. Είπαμε να κάνουμε αντιπολίτευση αλλά όχι με “μπούρδες” καθώς η σημερινή κυβέρνηση όλο προθεσμίες ολοκλήρωσης του έργου ανακοινώνει και κάθε φορά τις αναιρεί…

ΜΥΡΤΟΣ: Το “απαγορευτικό” ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ δεν το έφερε ούτε η Ν.Δ. ούτε ο Παρίσης. Το έφερε η πρώην Δημοτική Αρχή Κοτσιλίνη. Ο Παρίσης και η κυβέρνηση της ΝΔ κατάφερναν να συννενοούνται και ο Μύρτος να έχει και καντίνα και ομπρελλοξαπλώστρες. Ήρθαν όμως οι “αριστεροί” και αποφάσισαν να βάλουν “στοπ” στις τουριστικές υπηρεσίες σε μία από τις διασημότερες παραλίες του κόσμου παρά την πίεση και τις εκκλήσεις της Δημοτικής Αρχής. Καμία διάθεση συννενόησης από την πλευρά της κυβέρνησης και της βουλευτίνας. Θυμίζουμε δε ότι υπήρχε νομική διαδικασία ακύρωσης του Π.Δ./τος που καθιστούσε κάθε άλλη ενέργεια αποτρεπτική.

Καλά θα κάνουν λοιπόν οι “επιτήδιοι” αρθρογράφοι και τα “φερέφωνά” τους να μην πουλάνε στους Κεφαλονίτες “φύκια για μεταξωτές κορδέλλες”. Και ας αποδεχτούν ότι πλέον στην τοπική ΝΔ φυσάει “νέος και ούριος” άνεμος στην “εποχή του Κατσιγιάννη και της νέας γενιάς”. Η “παλαιο-ΝΟΔΕ” μπορεί να καταχωνιαστεί στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

“Τα έφαγε τα ψωμιά της”!

anexarttitosblog.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις