4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Δεν άντεξε ούτε στην βάπτιση των εγγονιών του Τζωρτζάτου ο Κωνσταντάκης: Πήρε και εκεί το μικρόφωνο

Τελικά ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης από ότι φαίνεται έχει βάλει σκοπό να κατοχυρωθεί ως ένας από τους λαϊκούς βάρδους του νησιού μας.

Για αυτό το λόγο όποτε βρίσκει ευκαιρία παραγκωνίζει τους επαγγελματίες τραγουδιστές και δίνει ρεσιτάλ τραγουδιού με έμφανση κυρίως στα “σκληρά ζειμπέκικα” και στα “βαριά λαϊκά”.

Έτσι και στην βάπτιση του Τζωρτζάτου ο Άγγελος Κωνσταντάκης δεν κρατήθηκε και για άλλη μία φορά επέδειξε τις ικανότητές του στην πίστα, κάνοντας τον επαγγελματία τραγουδιστή και συγχωριανό του να “βγάζει αφρούς από τα αυτιά” αφού ο Άγγελος πάει να του αρπάξει την “μπουκιά μέσα από το στόμα”.

Πάντως ευτυχώς μετά από ένα σημείο ο Άγγελος Κωνσταντάκης παρέδωσε ξανά το μικρόφωνο στον Μάκη Παπαναστασάτο και το γλέντι συνεχίστηκε ομαλά και αποτράπηκε ο “Φαρακλέικος εμφύλιος”.

Μάκη για μάζεψε λίγο τον συγχωριασμό σου γιατί σε λίγο προβλέπουμε να σου τρώει τα “νυχτοκάματα στα μπουζούκια”.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις