Άρχοντας ο Τζωρτζάτος: “Τα έσπασε” στη βάπτιση των εγγονιών του (βίντεο)

Για άλλη μία φορά ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Τζωρτζάτος επιβεβαίωσε την φήμη του παραδοσιακού Έλληνα που τον συνοδεύει.

Στην βάπτιση λοιπόν των δύο του εγγονιών ο Γιώργος Τζωρτζάτος καμάρωνε σαν κλασσικός χαζοπαππούς, ενώ φυσικά όλα εξελίχθησαν γνήσια και ελληνικά τηρώντας όλα τα έθιμα ενώ από την εορταστική βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει το κλασσικό ζειμπέκικο του Γιώργου πως ως βέρος Δειλίνης τα “έσπασε” δικαιολογημένα. Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε πάντα χαρές και ευτυχία όχι μόνο στον Γιώργο και στην Καίτη Τζωρτζάτου αλλά και σε όλη την οικογένεια και πάντα τέτοια.

Ακολουθεί χαρακτηριστικό βίντεο που εξασφαλίσαμε με τον Γιώργο Τζωρτζάτο να “ξεφαντώνει”.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις