“Χορευτικό ταξίδι στην Ελλάδα” από τα Χορευτικά Τμήματα Πυλάρου σήμερα στην Αγία Ευφημία

Σήμερα Παρασκευή στις 9μ.μ. στο γραφικό λιμάνι της Αγίας Ευφημίας τα Χορευτικά Τμήματα Παραδοσιακών Χορών Πυλάρου που λειτουργούν υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.), θα παρουσιάσουν έναν ποικίλο χορευτικό πρόγραμμα με χορούς από την Βόρεια Θράκη έως τον Αργοσαρωνικό και από την Κεφαλονιά έως το Αιγαίο.

Στα τμήματα αυτά συμμετέχουν συνολικά εξήντα πέντε παιδιά διαφόρων ηλικιών , ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός για την περιοχή της Πυλάρου , αυτό καταδεικνύει την παράδοση που υπάρχει και που συνεχίζετε  από γενιά σε γενιά.

Η καθηγήτρια φυσικής αγωγής κα Βαλλάτου Ιωάννα είναι υπεύθυνη για την διδασκαλία των χορών , εργάζεται ακούραστα να μυήσει τα παιδιά στην τεχνική και την ιστορία των παραδοσιακών χορών της πατρίδας μας.

Σας καλούμε να απολαύσετε  αυτό το «Χορευτικό Ταξίδι στην Ελλάδα».

 Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Άγγελος Κωνσταντάκης

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις