Παρουσίαση Διαχειριστικού Σχεδίου του Εθνικού Δρυμού Αίνου

Η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας και ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου σας προσκαλούν σε Δημόσια Διαβούλευση στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη Αργοστολίου την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 και ώρα 6:30 μ.μ. με σκοπό την παρουσίαση του προτεινόμενου Διαχειριστικού Σχεδίου για τον Εθνικό Δρυμό Αίνου.

Η Εκπόνηση του Διαχειριστικού Σχεδίου πραγματοποιήθηκε από την Σύμπραξη των μελετητών “Τσιάρας Δημήτρης & Παλάσκας Δημήτρης”, πλαισιωμένη από πολυπληθή ερευνητική ομάδα, στα πλαίσια της υλοποίησης του 3ου Υποέργου με τίτλο “Σχέδιο Διαχείρισης της Προστατευόμενης Περιοχής” της ενταγμένης Πράξης «Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας του Εθνικού Δρυμού Αίνου» στο Ε.Π. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ 2007-2013 (Άξονας Προτεραιότητας 9 – “Προστασία Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας”).

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους μελετητές για το περιεχόμενο και τη μεθοδολογία εκπόνησης του Διαχειριστικού Σχεδίου, το Νομικό Πλαίσιο που το διέπει, τους στόχους διατήρησης και τα προκαταρκτικά διαχειριστικά μέτρα που προτείνονται, ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις και εισηγήσεις τους και να διαβουλευθούν με τους μελετητές.

Επίσης, θα ενημερωθούν για τις Δράσεις και τα Έργα, τα οποία ολοκλήρωσε ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, κατά την περίοδο 2007-2015.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παραπάνω εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου στο Τηλ.: 26710 29258 ή στο Ε-mail: .

 

Εκ μέρους της Περιφερειακής                             Εκ μέρους του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης

    Ενότητα Κεφαλληνίας                                              Εθνικού Δρυμού Αίνου

  Παναγής Δρακουλόγκωνας                                          Η Πρόεδρος Γεωργία Καμάρη

       Αντιπεριφερειάρχης                                        Ομότιμη Καθηγήτρια Παν/μίου Πατρών

ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΔ ΑΙΝΟΥ V2

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις