Παράσταση χορού Art & Style Dance studio την Κυριακή 10 Ιουλίου στο Μπαστούνι

Η σχολή χορού ‘Art & Style’ Dance Studio Γαλιατσάτου Όλγα ολοκληρώνοντας έναν χειμώνα με επιτυχίες  στο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό χορού στη Σερβία , την είσοδό της στην μοναδική επίσημη παγκόσμια και πανελλήνια ομοσπονδία χορού I.D.O. και τελικά την ανάδειξή της από την ίδια την ομοσπονδίας ως τρεις φορές Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Σύγχρονο και τον Μοντέρνο χορό , με χαρά ανακοινώνει την ετήσια καθιερωμένη πλέον καλοκαιρινή παράσταση της.
Πρόκειται να πραγματοποιηθεί ημέρα Κυριακή στις 10 Ιουλίου και ώρα 20:00 στο ανοιχτό θερινό θέατρο στο “Μπαστούνι” (έναντι Ναυτικής σχολής). Πάντα είναι ανοιχτή – δωρεάν για όλους.
Τίτλος της παράστασης “Σώπα …Μη μιλάς…” απ το ομώνυμο ποίημα του Ασίζ Νεσίν όπου πάντα αφορά το δεύτερο μέρος της παράστασης , προσπαθώντας μέσα απ τον Σύγχρονο χορό να περάσει κοινωνικά μηνύματα και καταπιάνεται με προβληματισμούς και σκέψεις της κοινωνίας μας σήμερα.
Στην παράσταση πρόκειται να πάρουν μέρος όλοι οι μαθητές της σχολής , παιδικά τμήματα (από 3 μόλις ετών και άνω) , εφηβικά και ενηλίκων παρουσιάζοντας χορογραφίες από όλα τα είδη χορού που διδάσκονται στην σχολή.
Να είστε όλοι εκεί!!!
 (Ας θυμηθούμε τί είχε συμβεί τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια στο ‘ Μπαστούνι’…η αφορμή για την πρόσκληση στο εξωτερικό).

 IMG_20160618_140404

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις