5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Οδηγίες για την σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού

Ενημερωτικό δίφυλλο με Οδηγίες για τη Σωστή Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου που εκπονήθηκε από το ΚΕ.ΣΥ.Π  για τη διευκόλυνση των υποψηφίων για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Το Φυλλάδιο αυτό [μαζί και με άλλο απαραίτητηο υποστηρικτικό υλικό] θα διανέμεται στους υποψηφίους που θα έρχονται στο ΚΕ.ΣΥ.Π στις Ενημερωτικές Συναντήσεις που έχουν προγραμματιστεί και ανακοινωθεί ήδη στα σχολεία και στα Μ.Μ.Ε.

Υπενθυμίζεται ότι:

1. Οι Ενημερωτικές Συναντήσεις πραγματοποιούνται στο χώρο του ΚΕ.ΣΥ.Π από την Τρίτη 21 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016 σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί (και επισυνάπτεται).

2. Η προθεσμία υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου λήγει την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016.

3. Το Κέντρο Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού Αργοστολίου θα λειτουργεί μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Ζαβιτσιάνος

Κατερίνα Πετρούτσου

Σύμβουλοι ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ

prog.mixanog.2016 odigies.mixan.2016.final

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις