Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2016 στον κήπο της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης

Η Καλοκαιρινή  Εκστρατεία  Ανάγνωσης και  Δημιουργικότητας    2016 στον κήπο   της Ιακωβατείου   Βιβλιοθήκης  συνεχίζεται την ερχόμενη  εβδομάδα  με τις παρακάτω δράσεις.

  • Τρίτη,  21   Ιουνίου,  11 π.μ. – 1 μ.μ.

Τρία  Καλοκαιρινά Αντικείμενα

Ανακαλύπτουμε  τρία καλοκαιρινά αντικείμενα … κρυμμένα στον Κήπο  της Βιβλιοθήκης και προσπαθούμε  να εξερευνήσουμε την ιστορία τους. Θα μας βοηθήσουν οι αγαπημένες μας εθελόντριες Διαμαντίνα Σταθάτου, Ιωάννα Ευαγγελάτου και Νάνσυ Μουρελάτου.

  • Τετάρτη,  22   Ιουνίου, 11 π.μ. – 1 μ.μ. 

Ένα  Φτερό

Μαζί με την Ιωάννα Ευαγγελάτου, τη  Νάνσυ Μουρελάτου   και τη  Διαμαντίνα Σταθάτου  θα περπατήσουμε στη φύση, θα συλλέξουμε φύλλα, καρπούς, πέτρες, ξύλα  παρατηρώντας  πολύ προσεκτικά γύρω μας, γιατί είμαστε οι καλύτεροι εξερευνητές του κόσμου!!!

  • Παρασκευή,  24   Ιουνίου,   11 π.μ. – 1 μ.μ.

Ένα Εισιτήριο

Ένα αεροπορικό  εισιτήριο  μας ταξιδεύει στον κόσμο … με τη βοήθεια της φαντασίας μας, αλλά και του λογισμικού Google Earh. Συνοδοιπόροι  και βοηθοί στο ταξίδι μας αυτό θα είναι οι αγαπημένες μας  εθελόντριες Άννα Συνοδινού  -Kαμήλου,    Ελευθερία Αρακλησιάνου και    Ρεγγίνα Λουκέρη.

Σας  περιμένουμε!!!!

Ευχαριστούμε για την ανάρτηση

Από την  Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις