Ε.Α.Σ. : Εγγραφή στο Μητρώο Αγροτών

Ο ΕΑΣ Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι σύμφωνα με Υπουργική Απόφαση είναι υποχρεωτικό όλοι οι επαγγελματίες αγρότες καθώς και τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που είναι αποδεδειγμένα κάτοχοι, με οποιοδήποτε νόμιμο τρόπο, Αγροτικής Εκμετάλλευσης να είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων.

Συγκεκριμένα ντόπιοι Παραγωγοί, είτε είναι δικαιούχοι Αγροτικών Επιδοτήσεων είτε όχι, αλλά ασχολούνται σε οποιοδήποτε κλάδο της Αγροτικής Οικονομίας (Φυτικής, Ζωικής, Μελισσοκομίας, Θαλάσσιας Αλιείας κλπ) που αποσκοπεί στην παραγωγή οποιονδήποτε αγροτικών προϊόντων, στη λειτουργία αγροτουριστικών μονάδων έως δέκα δωματίων και στη δασική παραγωγή, να μεριμνήσουν για την εγγραφή τους στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων.

Ο Ε.Α.Σ. χορηγεί το απαραίτητο δικαιολογητικό στον Κεφαλλονίτη και Θιακό Παραγωγό ώστε με την σειρά του να το υποβάλλει στο αρμόδιο Κέντρο Ελέγχου και Πιστοποίησης Πολλαπλασιαστικού Υλικού και Ελέγχου Λιπασμάτων προκειμένου να του χορηγηθεί το πιστοποιητικό εγγραφής στο εν λόγω Μητρώο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο πιστοποιημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) που λειτουργεί καθημερινά στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις