Ανακοίνωση του Δ.Σ. Συλλόγου Ηπειρωτών Κεφ/νιάς

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ “ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗΣ”
Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ηπειρωτικού συλλόγου Κεφαλλονιάς “Κώστας Κρυστάλλης” που ανέδειξε η γενική συνέλευση της 16ης Ιουνίου 2016 ευχαριστεί θερμά όλους τους συμπατριώτες για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μας έκαναν να μας αξιώσουν να αναλάβουμε τη σκυτάλη του Δ.Σ. του συλλόγου.
Χαιρετίζει ακόμη και όσους δεν στάθηκε δυνατόν να έρθουν στην  γενική συνέλευση, αλλά η ψυχή και η καρδιά τους είμαστε σίγουροι ότι ήταν μαζί μας.

Δεχτήκαμε την αξίωσή μας αυτή από την αγάπη που τρέφουμε προς τη γενέθλια γή μας, που μας κινεί και μας εμπνέει και δεν θα μας αφήσει να ησυχάσουμε όσο παραμένουν ακμαίες  οι σωματικές και πνευματικές μας δυνάμεις.

Αυτή η τιμή που μας κάνατε μας δίνει το κουράγιο να αγωνιστούμε χωρίς ποτέ να σας απογοητεύσουμε.

Στη γενική συνέλευσή μας ακούστηκαν πολλές συγκινητικές και νοσταλγικές φωνές, που θα συνοψίζονταν όλες στην αγάπη σας προς την Ήπειρο τον τόπο της καταγωγής μας.

Αυτή όμως η αγάπη σας, μας φορτώνει με ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη και υποχρέωση να ικανοποιήσουμε στο ακέραιο τη νοσταλγική σας απαίτηση.

Το νέο ΔΣ περιστοιχισμένο από καταξιωμένους συμπατριώτες προσβλέπει στη δημιουργία του νέου και καινούργιου. Θα αγωνιστεί με την σύμπραξη και την ηθική συνδρομή όλων μας, για ευγενικά ιδανικά, όπως είναι η αγάπη μας προς τη γενέθλια γη μας. κλείνοντας θα είμαστε απαράδεχτοι αν δεν ευχαριστούσαμε και το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου το οποίο παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, έτυχε να διατηρήσει στα καλά πρότυπα τις ωραίες επιδιώξεις και τη συνέχεια της ζωής και της προόδου του συλλόγου μας.

Με τιμή

                                                                         ο Πρόεδρος Ελευθέριος Λάππας

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις