Κενές θέσεις φαρμακείων των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης κατά την 31-05-2016

 Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκαν  στην ιστοσελίδα της Περιφέρεια Ιονίων Νήσων  οι κενές θέσεις φαρμακείων των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης κατά την 31-05-2016.

  • Οι αιτήσεις υποβάλλονται ιδιοχείρως (Μομφεράτου  30 Αργοστόλι) ή ηλεκτρονικά  στο e-mail  της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας   που είναι dnsi_dim_ygeias.kef@pin.gov.gr   εντός  του πρώτου δεκαπενθημέρου του μηνός Ιουλίου
  • Οι αιτήσεις που υποβάλλονται ηλεκτρονικά σε ημέρα αργίας πρωτοκολλούνται την επομένη εργάσιμη ημέρα.
  • Οι αιτήσεις που υποβάλλονται ηλεκτρονικά πέραν του ωραρίου εργασίας ( μετά την 15:00 μ.μ.) πρωτοκολλούνται την επόμενη εργάσιμη μέρα.
  • Η αίτηση χορήγησης φαρμακείου συνοδεύεται επί ποινή απαραδέκτου της αίτησης ,από υπεύθυνη δήλωση του/της αιτούμενου/ης ,στην οποία αυτός/η δηλώνει τα πλήρη στοιχεία του/της φαρμακοποιού και θα είναι υπεύθυνος /η για τη λειτουργία του φαρμακείου ,στην περίπτωσης της χορήγησης συγκεκριμένης άδειας.

Για περισσότερες πληροφορίες  στο τηλέφωνο 2671362703 κα. Καραδημήτρη Ιωάννα.

  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις