5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Απάντηση στο δημοσίευμα για συμμετοχή του Δήμου στην εορτή της Βασίλισσας Ελισάβετ

Δεν πρόκειται για χλεύη προς τον Κεκάτο, αλλά προς τα μέλη της Βρετανικής Κοινότητας

Το δημοσίευμα περί δήθεν παρουσίας του Αντιδημάρχου Κεκάτου στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να … ευχηθεί «από κοντά στη Βασίλισσα Ελισάβετ» είναι ασφαλώς ψευδές και τουλάχιστον αστείο. Η αλήθεια είναι ότι ο Αντιδήμαρχος Κεκάτος, εκπροσωπώντας το νησί μας, μετά από πρόσκληση του Πρέσβη της Μ. Βρετανίας στην Ελλάδα John Kittmer, απλώς παρέστη στον επίσημο εορτασμό για τα 90ά γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ στην πρεσβευτική κατοικία, όπως άλλωστε έπραξε πλήθος εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης (π.χ. ο Δήμαρχος Ζακύνθου).

Εκτός αυτού, έχουν υπάρξει και σχετικά δημοσιεύματα σε ευρέως γνωστά ενημερωτικά sites της Αθήνας, που εξηγούν με λεπτομέρειες τον τρόπο και τον χώρο του εορτασμού των γενεθλίων της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η χλεύη προς τον Αντιδήμαρχο Κεκάτο για τη θεσμική του αυτή παρουσία, στην πραγματικότητα δεν αποτελεί προσβολή προς τον ίδιο ή τον Δήμο Κεφαλονιάς, αλλά αντίθετα αποτελεί μέγιστη προσβολή προς τα μέλη της Βρετανικής Κοινότητας του νησιού μας, την οποία η Δημοτική Αρχή σέβεται και τιμά.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις