«Χορήγηση αδειών τέλεσης αγώνων»

Σας γνωρίζουμε ότι η χορήγηση αδειών τέλεσης αγώνων θα πραγματοποιείται εφεξής από την Δ/νση  Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας (Μομφεράτου 30, Αργοστόλι, τηλ.2671362704-701, fax:2671362712), κατόπιν αίτησης που θα υποβάλλεται από αναγνωρισμένη διοργανώτρια αρχή ή συμμετέχοντα στη διοργάνωση φορέα και θα συνοδεύεται από τα εξής δικαιολογητικά:

-Έγκριση οικείας αναγνωρισμένης αθλητικής ομοσπονδίας ή διοργανώτριας αρχής

-Πρόγραμμα αγώνων

-Έγγραφα παραχώρησης της αθλητικής εγκατάστασης από τον ιδιοκτήτη, στα οποία να φαίνεται ότι η εκάστοτε εγκατάσταση  διαθέτει άδεια λειτουργίας και ο αριθμός αυτής.

    Η κατάθεση των αιτήσεων  θα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον πέντε εργάσιμες ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις