Το μέλος της νεοεκλεγείσας Εκτελεστικής Επιτροπής της Νεολαίας ΑΝ.ΕΛ, η Επτανήσια Χανδρινού Στέλλα στο Συντονιστικό Γραφείο της Νεολαίας

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΝΕΟΛΑΙΑ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11/6/2016 η πρώτη συνεδρίαση της νεοεκλεγείσας Εκτελεστικής Επιτροπής της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων η οποία συγκροτήθηκε σε σώμα. Μετά τις προβλεπόμενες εκλογικές διαδικασίες που έλαβαν χώρα, νέος γραμματέας της Εκτελεστικής Επιτροπής εξελέγη ο Διακομιχάλης Νικόλαος. Ταυτοχρόνως , εξελέγη το Συμβούλιο Δεοντολογίας της Νεολαίας, καθώς και η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.

Τα μέλη των 2 οργάνων είναι τα εξής:

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ :

Πρόεδρος: Γκούντας Νικόλαος
Αντιπρόεδρος: Αγγέλου Ηλίας
Γραμματέας: Ντέντου Αφεντούλα
Μέλος: Αθανασιάδης Νικόλαος
Μέλος: Αβράμη Κωνσταντίνα

Κ.ΕΦ.Ε. :

Πρόεδρος: Χατζηθεοδοσίου Γιώργος
Αντιπρόεδρος: Καραγιαννόπουλος Πέτρος
Γραμματέας: Χατζησταύρου Πέτρος
Μέλος: Τρυπάνη Παναγιώτα
Μέλος: Νικολά Κρίστα

Επιπλέον,ορίστηκε μετά από εισήγηση του Προέδρου της Νεολαίας και έγκριση της Εκτελεστικής Επιτροπής το Συντονιστικό Γραφείο, που αποτελείται (με αλφαβητική σειρά) από τους εξής:

Βαφειάδου Μαρία

Καρασαλίδου Ζωή

Κομματά Φιλιώ

Κοχλιός Γιώργος

Μπέκος Δημήτριος

Παντελίδης Μανώλης

Παπαδημητρίου Μιχάλης

Χανδρινού Στέλλα

Χατζηθεοδοσίου Ανέστης

Στη συνεδρίαση που ακολούθησε μετά τις εκλογικές διαδικασίες, συζητήθηκαν τρέχοντα οργανωτικά και πολιτικά ζητήματα, ενώ κατατέθηκαν προτάσεις για μια σειρά από θέματα.
Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων συνεχίζει δυναμικά, παράγει πολιτική, παρεμβαίνει και προτείνει λύσεις, έχοντας πίστη στον αγώνα που δίνει, με γνώμονα το καλό της πατρίδας και των Ελλήνων πολιτών.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις