Τεράστια επιτυχία στις εξετάσεις του Cambridge οι μαθητές του Φροντιστηρίου “Ορίζοντες”

Και φέτος το Φροντιστήριο “Ορίζοντες” σημείωσε τεράστια επιτυχία στις εξετάσεις του Cambridge στα επίπεδα PET, Lower, Proficiency και όχι μόνο, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά την εξαιρετική  δουλειά που γίνεται από όλες τις καθηγήτριες και τους καθηγητές και σαν αποτέλεσμα έχει το υψηλό επίπεδο εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας.

Συγκεκριμένα και οι 57 μαθητές που έδωσαν εξετάσεις πέρασαν όλοι, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ επιτυχιών, με τους περισσότερους μάλιστα να πιάνουν πολύ υψηλές βαθμολογίες!!!

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά και πολλά μπράβο σε όλους όσους συνέβαλαν στην επίτευξη όλων των στόχων που έθεσαν για το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Για να δείτε τα αποτελέσματα του Cambridge περιόδου Μαΐου 2016 των επιπέδων PET (Pre-Lower), FCE (Lower) και CPE (Proficiency) πατήστε εδω:

http://www.orizodes.com/Old/apotelesmataexetasewn2016.pdf

οριζοντες οριζοντες2 οριζοντες3 οριζοντες4

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις