Χρήσιμες επισημάνσεις προς υποψηφίους- Εγκύκλιος μηχανογραφικού δελτίου

Η εγκύκλιο για την υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου των υποψηφίων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, που δημοσιεύθηκε σήμερα από το Υπουργείο Παιδείας.

Προθεσμίες υποβολής:  ΑΠΟ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016.

Προθεσμίες Οριστικοποίησης: Από ανακοίνωση βαθμών ΓΕΛ & ΕΠΑΛ  ΜΕΧΡΙ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016.

Δυνατότητα αναίρεσης οριστικοποιημένου Μηχανογραφικού & υποβολής νέου (ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ) :  ΜΕΧΡΙ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

– ΄Εντυπο με χρήσιμες επισημάνσεις προς τους υποψηφίους σχετικά με: τις Προκαρκτικές Εξετάσεις για τις σχολές ενστόλων και τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., την απόκτηση του κωδικού ασφαλείας και τις διαδικασίες και προθεσμίες υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου, τη ρύθμιση για επιπλέον θέσεις εισακτέων ( Έρισος & Ιθάκη) , τις μετεγγραφές , την εισαγωγή με το 10% κτλ.

   Υπενθυμίζεται  ότι στο Κέντρο Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού Αργοστολίου θα πραγματοποιηθούν Ενημερωτικές Συναντήσεις ανά σχολείο και Ομάδα Προσανατολισμού σχετικά για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου από τους υποψηφίους του Νομού από την Τρίτη 21/6/2016 έως και την Παρασκευή 1/7/2016.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Με εκτίμηση,

ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ &

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

egyklios.mhxanografiko.2016

panel.2016.episimanseis

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις