Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο τοιχογραφία προσφορά του Πανεπιστημίου Γεωργίας των ΗΠΑ

Το Πανεπιστήμιο της Πολιτείας της Γεωργίας ΗΠΑ,  για να τιμήσει το Δήμο  Κεφαλονιάς, αφιερώνει στο νησί της  μία  τοιχογραφία  200 sq. m επί του εξωτερικού κάτω τοίχου του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αργοστολίου.

Απόψε και ώρα 19.30 ο Καθηγητής Craig Dongoski και οι καλλιτέχνες δημιουργοί της τοιχογραφίας θα έχουν την τιμή να παραδώσουν το έργο ολοκληρωμένο στις Αρχές του νησιού.

Η παράσταση έχει θέμα το σεισμογενή χαρακτήρα της περιοχής με συμπαντικές “αναφορές”. Είμαστε όλοι προσκεκλημένοι σε αυτή την τιμητική για το νησί πρωτοβουλία.
 Η παρουσία σας, πέραν της τιμής που θα αποδώσει στους καλλιτέχνες και το Georgia State University,  θα ενθαρρύνει κάθε μελλοντική ανάλογη προσπάθεια, που αποβλέπει στην ενεργό αναβάθμιση του οικιστικού  και πολιτιστικού μας περιβάλλοντος.
H σημερινή παρουσίαση είναι η πρώτη δημόσια εκδήλωση στα πλαίσια του SEA(S) Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών, Τεχνολογίας και Θαλάσσιων Σπόρ, που  διοργανώνεται υπό την αιγίδα της ΚΕΔΗΚΕ.
Ιόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού
FullSizeRender (1) FullSizeRender
  radio show poster-small

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις