Γιόρτασε με τα τμήματα υποδομής του και τα αγωνιστικά τμήματα ο ΑΣΚ!

 Γιόρτασαν την Κυριακή το μεσημέρι στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» τα αγωνιστικά τμήματα και τα τμήματα υποδομής του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, που κράτησαν και φέτος το μπάσκετ στο νησί σε υψηλό επίπεδο.

Οι αθλητές του ΑΣΚ, σε αγόρια και κορίτσια, που είχαν λάβει μέρος στο Εσωτερικό Αναπτυξιακό Τουρνουά, αλλά και στα αγωνιστικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η, βραβεύθηκαν από τον Αθλητικό Σύλλογο της Κεφαλονιάς.

Τις απονομές, έκαναν ο πρόεδρος του Συλλόγου Παντελής Καπάτος, ο Γενικός Διευθυντής του ΑΣΚ Θανάσης Μουίκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Λειβαθούς Ηλίας Κουρκουμέλης και οι Ιορδάνης Γεμενετζής και Γιάννης Κανούτας, οι οποίοι είναι αθλητές με σημαντική προσφορά στην ανδρική ομάδα του συλλόγου.

Όλα τα τμήματα και τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) καταχειροκροτήθηκαν και αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης, έκανε άψογα η Ελένη Δαρδαμάνη, ενώ στο ξεκίνημα υπήρχαν αγώνες επίδειξης από το τμήμα αρχαρίων του συλλόγου.

Ο ΑΣΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει, όλους τους χορηγούς που στήριξαν την προσπάθεια καθ’ όλη την εφετινή χρονιά, την ΚΕΔΗΚΕ, τα Φρούτα «Διακρούσης» για την αγορά των μεταλλίων στην εκδήλωση της Κυριακής, τους προπονητές, αλλά και τους γονείς που εμπιστεύονται τον σύλλογο και φέρνουν τα παιδιά τους στο μπάσκετ

DSC_0265 DSC_0253 DSC_0228 DSC_0189 DSC_0159 DSC_0150 DSC_0118 DSC_0108

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις