Πολύπτυχη ζωγραφική του Κώστα Ευαγγελάτου

COSTAS EVANGELATOS ART

ΠΟΛΥΠΤΥΧΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

Από την Τρίτη 26 Ιουλίου μέχρι και την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 θα λειτουργεί στον ισόγειο εκθεσιακό χώρο του Mouikis Hotel, Βύρωνος 3 στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς έκθεση ζωγραφικών έργων του Κώστα Ευαγγελάτου, με τίτλο: Πολύπτυχη Ζωγραφική, Costas Evangelatos- Art.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν αντιπροσωπευτικά έργα του πολυδιάστατου εικαστικού δημιουργού από τη συλλογή του Art Studio EST-La Chambre της Αθήνας και της Σύγχρονης Πινακοθήκης Villa Ροδόπη.

Πρόκειται για σειρά μεγάλων επιζωγραφισμένων ξύλων με παστόζο λάδι και ακρυλικό χρώμα, τα οποία είναι η εξελικτική έγχρωμη  εκδοχή των μαυρόασπρων μελανογραφιών του σε ξύλα, παραθαλάσσια ευρήματα, με τίτλο “Αλίκτυπες Μορφές”, γνωστών από ατομικές και ομαδικές  εκθέσεις του Κώστα Ευαγγελάτου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

( Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Παρίσι κ.α )

Επίσης θα εκτεθούν χαρακτηριστικές ζωγραφικές συνθέσεις του καλλιτέχνη με πρόσωπα, φόρμες και  χαραγμένα σύμβολα εννοιακού χαρακτήρα.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 10:30 το βράδυ.

Είσοδος ελεύθερη.

www.gisi.gr/evangelatos

πληροφορίες tel: 26710 28501, 6944621286

INVITATION, COSTAS EVANGELATOS ART, MOUIKIS HOTEL, ARGOSTOLI, KEFALONIA, GR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΑΡΧΑΙΚΗ ΦΡΙΖΑ ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΕΓΧΡΩΜΟ ΑΛΙΚΤΥΠΟ, DETAIL ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΕΓΧΡΩΜΟ ΞΥΛΟ, DETAIL

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις