Άσπρισε….το Νύφι!

Ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Θηνιάς, το Νύφι, έγινε ακόμη πιο όμορφο μετά από τον καλλωπισμό που έκαναν ο Πρόεδρος του χωριού Σπύρος Βανδώρος και ομάδα νέων που φρόντισαν να καθαρίσουν τους κοινόχρηστους χώρους και να ασπρίσουν.

Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές της δουλειάς που έγινε, ενώ οι πιο παλιοί σχολίαζαν πως το Νύφι ζει στιγμές του παρελθόντος όταν το χωριό έσφυζε από ζωντάνια και την κάθε γειτονιά χαρακτήριζε η καθαριότητα.
Μπράβο σε όλους και ειδικά στον Πρόεδρο που συντόνισε τις ενέργειες! Η εθελοντική εργασία μπορεί να αποδώσει καρπούς και φαίνεται!
nyfi-foto- nyfi-foto--2 nyfi-foto--3 nyfi-foto--4 nyfi-foto--5 nyfi-foto--6 nyfi-foto--7 nyfi-foto--8 nyfi-foto--9 nyfi-foto--10 nyfi-foto--11 nyfi-foto--12 nyfi-foto--13 nyfi-foto--14 nyfi-foto--15 nyfi-foto--16 nyfi-foto--17 nyfi-foto--18

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις