27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Νικολόπουλος: Η Νίκη μας δεν «έφυγε» ακόμη -Μετά από τα συλλυπητήρια Βούτση

Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Νίκος Νικολόπουλος στον λογαριασμό του στο Facebook, για την 17χρονη κόρη του.

«Η Νίκη μας δεν ”έφυγε” ακόμη», έγραψε ο ανεξάρτητος βουλευτής για την κόρη του, η οποία τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο.

«Ο Θεός θέλει ακόμη η Νίκη μας να ζει… Εάν είναι θέλημα Θεού πρώτα θα δώσει την καρδούλα της, τα μάτια της και όλα τα ζωτικά της όργανα, χαρίζοντας έτσι Ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας. Οι ευχές και οι προσευχές βοηθούν την Νίκη μας και δίνουν κουράγιο σε εμάς», έγραψε ακόμη ο κ. Νικολόπουλος.

Η ανάρτησή του έγινε λίγη ώρα μετά από την «γκάφα» του Νίκου Βούτση, με τον πρόεδρο της Βουλής να στέλνει συλλυπητήριο μήνυμα στην οικογένεια του βουλευτή για την «απώλεια της κόρης του» και στη συνέχεια να το διορθώνει, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στον αγώνα που δίνει η οικογένεια, με νέα ανακοίνωση.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις