Παρεμβάσεις στον επαρχιακό δρόμο Πουλάτων – Σάμης

Πραγματοποιήθηκαν εχθές από ειδικό συνεργείο, εργασίες στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο των Πουλάτων και κυρίως στον κεντρικό δρόμο που συνδέει το χωριό μας με τη Σάμη.

 Συγκεκριμένα, εντοπίσθηκαν σημεία του οδοστρώματος που παρουσίαζαν  λακκούβες ή σοβαρές φθορές και αφού καθαρίσθηκαν από νερά και  φερτά υλικά, τοποθετήθηκε ειδικό ασφαλτόμιγμα. Ανάλογες παρεμβάσεις έγιναν και σε άλλα σημεία του Επαρχιακού Δικτύου της ευρύτερης περιοχής.

 Οι εργασίες πραγματοποιούνται από την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλλονιάς & Ιθάκης και εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου συντήρησης του Εθνικού και Επαρχιακού Δικτύου των νησιών μας, μετά και την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού, όπως είχαμε δημοσιεύσει πρόσφατα σε ρεπορτάζ μας.

 Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις