7η Συνεδρίαση Τουριστικής Επιτροπής

Με τη συμμετοχή των Μελών και Φίλων της Τουριστικής Επιτροπής ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Έβδομη Συνεδρίαση υπό την Προεδρία του Α/Δημάρχου Τουρισμού κ.Ευάγγελου Κεκάτου.

Τις Εργασίες της Συνεδρίασης τίμησαν με την ενεργό συμμετοχή τους οι Φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος “Heritage Management” , ο Α/Περιφερειάρχης Τουρισμού κ.Σπύρος Γαλιατσάτος, ο τ.Α/Περιφερειάρχης κ.Σωτήρης Κουρής, η Διευθύντρια της Α/Περιφέρειας κ.Αλεξάνδρα Λάντου, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καταλυμάτων κ.Σίσσυ Αντωνάτου, ο κ.Κώστας Πρέντζας, ο κ.Ανδρέας Παντελειός, ο κ.Μιχάλης Ξανθάκης και άλλα Στελέχη και ιδιώτες της Τουριστικής Βιομηχανίας του Νησιού.

Στη Σύσκεψη έγινε αναλυτική ενημέρωση για το Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Dubrovnik και τα οφέλη από την συμμετοχή του Δήμου Κεφαλονιάς σε αυτό.

Επίσης τέθηκαν μεταξύ των άλλων όλα τα θέματα περαιτέρω βελτίωσης των προσφερομένων υπηρεσιών σχετικά με τις εναλλακτικές μορφές Τουρισμού, που δραστηριοποιούνται στο Νησί.

Στη Σύσκεψη τοποθετήθηκαν με προτάσεις, σκέψεις και απόψεις όλοι οι συμμετέχοντες, τις οποίες κατέγραψαν ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Τουρισμού κ.Σταύρος Κουρής – Κορκός και η Υπάλληλος κ.Κατερίνα Ανδρεάτου.

an-5

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις