Συνεργασία Φοιτητών με Δήμο Κεφαλονιάς σχετικά με το πρόγραμμα “Heritage Management”

Ομάδα Φοιτητών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος “Heritage Management” υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση, ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος και διεξήχθη Σύσκεψη με θέμα τη διαχείριση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Νησιού.

Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα διεξάγεται υπό τη συνεργασία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου του Kent.

Η διπλωματική  εργασία την Φοιτητών αφορά στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της Κεφαλονιάς μέσω της δημιουργίας πολιτιστικών διαδρομών.

Οι συγκεκριμένες διαδρομές θα είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με τους τοπικούς φορείς του νησιού και θα είναι διαθέσιμες μέσω ψηφιακής πλατφόρμας.

Η επιλογή της Κεφαλονιάς δεν ήταν τυχαία, καθώς οι περισσότεροι από τους Φοιτητές έχουν κάποια σχέση καταγωγής από το Νησί και όπως δήλωσαν εκτιμούν την εκπληκτική ομορφιά και ιστορία του.

Ο κ.Κεκάτος τους προσέφερε έντυπο πληροφοριακό υλικό και τους προσκάλεσε να συμμετέχουν στις δραστηριότητες της Τουριστικής Επιτροπής για όσο διάστημα θα βρίσκονται στην Κεφαλονιά.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις