4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Ξεκίνησαν τα δρομολόγια του λεωφορείου Λουρδάτα – Βλαχάτα – Τραπεζάκι

Με χίλια βάσανα και με αβέβαιο το μέλλον ξεκίνησαν τα δρομολόγια του λεωφορείου στην Παραλία Λουρδάτων – Βλαχάτα – Τραπεζάκι.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, αβέβαιο είναι αν συνεχιστούν για όλη τη σεζόν τα δρομολόγια λόγω μη χρηματοδότησης από το μεγαλύτερο μέρος των επιχειρηματιών της περιοχής. Η δρομολόγηση του λεωφορείου έγινε με τη συμμετοχή μικρού μόνο αριθμού μελών της επιχειρηματικής κοινότητας, κάτι που δεν μπορεί να συνεχιστεί, λίγοι να επωμίζονται υποχρέωση όλων.

 Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί λύση και θα συμμετέχουν όλοι στη δρομολόγηση του τοπικού λεωφορείου που είναι απαραίτητο για την περιοχή την τουριστική σεζόν.

www.lourdas.gr

busstop

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις