Η Κεφαλονιά εκτός του προγράμματος για το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης-Μέσα η Ζάκυνθος!

Την ώρα που η βουλευτίνα μας Αφροδίτη Θεοπεφτάτου αρκείται στο να υποστηρίζει με θέρμη το νέο πρόγραμμα σκληρών μέτρων που ψήφισε η κυβέρνησή της, η Κεφαλονιά “πληρώνει” συνεχώς την αδυναμία της να παρέμβει και να φέρει οφέλη στο νησί μας.

Τελευταίο παράδειγμα το πρόγραμμα για το εισόδημα κοινωνικής αλληλεγγύης όπου ανακοινώθηκαν οι 30 Δήμοι που θα συμμετέχουν. Σε αυτούς δεν περιλαμβάνεται ο Δήμος Κεφαλλονιάς. Και καλά θα πουν κάποιοι: Γιατί να περιλαμβάνεται ο Δήμος Κεφαλλονιάς στους 30 όταν υπάρχουν και άλλοι μεγαλύτεροι Δήμοι με πολύ μεγαλύτερες ανάγκες; Σωστό πλην όμως στους 30 περιλαμβάνεται η Ζάκυνθος! Τι λοιπόν διαθέτει το γειτονικό νησί που δεν έχουμε εμείς; Μα ασφαλώς βουλευτή με μεγαλύτερη δυνατότητα παρέμβασης από την δική μας, τον Υπουργό Κοντονή.

Η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου δεν φαίνεται να πάλεψε για την Κεφαλονιά και έτσι χάνουμε μία ακόμη μάχη. Αφήστε δε που η Δημοτική Αρχή δεν είναι αρεστή στην βουλευτίνα μας και άρα η “διάθεσή” της να βοηθήσει στην ένταξη του Δήμου στο πρόγραμμα δεν θα ήταν και πολύ “ένθερμη”.

Και φυσικά το “μάρμαρο” πληρώνουν οι πολίτες των νησιών μας…

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις