27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια ΕΦΕΤ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν σήμερα τα σεμινάρια του πρώτου τμήματος εκπαιδευόμενων που διοργάνωσε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Κεφαλονιάς και Ιθάκης σε συνεργασία με το KEK UFIRST και τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις αίθουσες του ΕΚΕΚ-ΤΑΚΙ στη Λάσση.

Τα σεμινάρια είχαν μεγάλη συμμετοχή επαγγελματιών και εργαζομένων όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από πιστοποιημένους εκπαιδευτές του ΕΦΕΤ για τις νέες μεθόδους ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων. Συγκεκριμένα τα επιμορφωτικά σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 30 Μαϊου και σήμερα Τετάρτη 1 Ιουνίου ενώ είχαν συνολική διάρκεια δέκα ώρες.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλα τμήματα ενώ ήδη ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Κεφαλονιάς και Ιθάκης συγκεντρώνει αιτήσεις ενδιαφερομένων για το δεύτερο τμήμα.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις