4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Το αδιέξοδο στην παραλία της Σάμης – Απέτυχε η βουλευτής να βρει λύση!

Ενώ λοιπόν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου είχε υποσχεθεί σε όλους τους τόνους στους καταστηματάρχες της Σάμης πως θα φροντίσει να δοθεί λύση μέσω του υπουργείου Ναυτιλίας στο γνωστό γραφειοκρατικό αδιεξοδο που έχει δημιουργηθεί στη παραλία της Σάμης, εντούτοις μέχρι σήμερα δεν έχει επιτύχει τίποτα και τα πράγματα παραμένουν «θολά» και επικίνδυνα για τους επιχειρηματίες της Σάμης οι απειλούνται βάση της σχετικής νομοθεσίας με εξοντωτικά πρόστιμα.

Το υπουργείο κωφεύει, η βουλευτής «χαλαρώνει» στην Αθήνα, οι υποσχέσεις ξεχάστηκαν γρήγορα και τώρα τη «νύφη» θα τη πληρώσουν οι επαγγελματίες της Σάμης.

Ευχόμαστε έστω την τελευταία στιγμή η βουλευτής να κάνει το καθήκον της, αν και δεν το πιστεύουμε….

e-kefalonia.net

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις