Η παραλία του Μύρτου και οι παραλίες NATURA

Θα πρέπει να διευκρινίσουμε κάτι: Τόσο για το πρόβλημα με το Προεδρικό Διάταγμα που διέπει την παραλία του Μύρτου όσο και αυτό για τις παραλίες NATURA η Δημοτική Αρχή Παρίση δεν φέρει ευθύνες. Βρήκε, όταν ανέλαβε, και τα δύο “αγκάθια”, “κληρονομιά” από τους προηγούμενους Δήμους και τα διαχειρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δυστυχώς σήμερα έχουμε την ατυχία στο “τιμόνι” της χώρας να βρίσκεται μία “άκαμπτη” και “αρτηριοσκληρωτική” κυβέρνηση που δεν φαίνεται να έχει όρεξη να δώσει λύσεις. Ο Παρίσης, ούτε Προεδρικά Διατάγματα μπορεί να αλλάζει και ούτε να αποχαρακτηρίζει ζώνες.

Ας ελπίσουμε τελικά να πρυτανεύσει η λογική και να μην αντιμετωπίσουμε φέτος πρωτόγνωρες καταστάσεις, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την διάσημη παραλία του Μύρτου.

anexarttitosblog.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις