Η θεατρική παράσταση “Τση …Λοκαντιέρας” στο Θέατρο Βεάκη στην Αθήνα

Ο Θίασος του Θεατρικού Εργαστηρίου Σύγχρονης Τέχνης Κεφαλονιάς, ο σκηνοθέτης Πάνος Βαρδάκος, και όλοι οι συντελεστές του έργου “τση….λοκαντιέρας”  θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όσους παρακολούθησαν την παράσταση που παρουσιάστηκε στο Θέατρο “ο Κέφαλος” το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Το ζέστο σας χειροκρότημα ήταν για μας η ανταμοιβή τόσων μηνών προσπάθειας και κόπου.  Φυσικά, θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, όλες επιχειρήσεις τοπικές, που χωρίς την βοήθεια των οποίων, δεν θα μπορούσε να έιχε πραγματοποιηθεί αυτό το μεγαλεπίβολο εγχείρημα.

Μετά την επιτυχής πραγματοποιήση των παραστάσεων της Κεφαλονιάς, το έργο “τση Λοκαντιέρας” βάζει πλώρη και για την Αθήνα.  Στο Θέατρο Βέακη (Στουρνάρη και Πατησίων) θα μπορούν όλοι να παρακολουθήσουν το έργο του Κάρλο Γκολντόνι σε σκηνοθεσία Πάνου Βάρδακου και με την μουσική υπογραφή του Κώστα Χαριτάτου. 

Το έργο θα παίζεται για δύο μέρες, το Σάββατο 4 Ιουνίου, στις 9 μμ και την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 7μμ.  Για κρατήσεις θέσεων το κοινό μπορεί να καλέσει στο τηλέφωνο 210-5223522, την Πέμπτη και την Παρασκευή (2&3 Ιουνίου), από τις 10 πμ – 1μμ και 5 μμ – 9 μμ . 

Περιμένουμε με ανυπομονησία και χαρά να ψυχαγωγήσουμε τους συντοπίτες μας, και όχι μονο, στην Αθήνα!

*Οι Φωτογραφίες ανήκουν στον φωτογράφο Βασίλη Λουκάτο

1 2 3 4 5

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις