Θερμή υποδοχή στους επιβάτες της πτήσης από Εδιμβούργο

Λίγο πριν τις 4 το απόγευμα προσγειώθηκε η πτήση της Jet2.com από Εδιμβούργο στο Κρατικό Αερολιμένα Κεφαλληνίας “Άννα Πολλάτου” μεταφέροντας γύρω στους 180 επιβάτες.

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στους επιβάτες ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Γεράσιμος Τιμοθεάτος σε συνεργασία με το Λύκειο Ελληνίδων Αργοστολίου, όπου μοίρασαν στους επισκέπτες Κεφαλονίτικα προϊόντα όπως τυρί, μάντολες, ψωμί, κρασί Ρομπόλα αλλά και λικέρ Ροσόλι, φορώντας τις παραδοσιακές Κεφαλονίτικες φορεσιές, προσφέροντας συνάμμα και αναμνηστικά δώρα στους πρώτους επισκέπτες από Σκωτία. Την Δήμο εκπροσώπησε η υπάλληλος της Τουριστικής Υπηρεσίας Κατερίνα Ανδρεάτου.

Η συγκεκριμένη πτήση από Εδιμβούργο θα φθάνει κάθε Τετάρτη καθόλη την περίοδο του καλοκαιριού ενώ ανάμεσα στους επιβάτες ήταν και ο δημοσιογράφος Ντάρεν Χάμιλτον της Evening Telegraph, ο οποίος πέρυσι βραβεύθηκε ως νέος δημοσιογράφος, θα μείνει στην Κεφαλονιά περίπου μία εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας θα ξεναγηθεί στα όμορφα τοπία του νησιού μας και θα καταγράψει τις εντυπώσεις του.

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (41)

 

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (42)

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (43)

1-DSC01516

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (2)

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (3)

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (5)

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (7)

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (8)

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (10)

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (12)

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (14)

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (15)

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (16)

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (17)

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (18)

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (19)

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (20)

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (22)

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (23)

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (24)

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (25)

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (27)

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (29)

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (32)

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (34)

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (35)

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (36)

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (37)

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (39)

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (40)

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις