Χρηματοδοτήσεις έργων σε Λευκάδα και Κέρκυρα

Την σύμβαση κατασκευής του έργου «Επείγουσα αποκατάσταση και αντιστήριξη πρανούς στην είσοδο του οικισμού Αγ. Νικήτα λόγω κινδύνου κατάρρευσης από τον σεισμό της 17ης Νοεμβρίου 2015»,  προϋπολογισμού 106.700 ευρώ, υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Συγκεκριμένα μετά από την κατακύρωση του αποτελέσματος της δημοπράτησης του εν λόγω έργου με τελικό προϋπολογισμό 106.700 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), και αφού είχαν ακολουθηθεί όλες οι διαδικασίες που ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία., αναδείχθηκε ο ανάδοχος κατασκευής του έργου και υπεγράφη η σύμβαση εκτέλεσης για να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις αποκατάστασης από τους σεισμούς στον οικισμό του Αγίου Νικήτα Λευκάδας.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με ΚΑ 2015ΕΠ02200006. Ο ανάδοχος του έργου ανέλαβε τη δέσμευση αποπεράτωσης του έργου εντός 50 ημερών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Χρηματοδότηση 593.981,32€ από την ΠΙΝ για έργα οδικού δικτύου και αντιπλημμυρικής προστασίας στην Κέρκυρα

Δύο συμβάσεις κατασκευής  έργων υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Πρόκειται για την σύμβαση κατασκευής του υποέργου “Συντήρηση οδικού δικτύου ΠΕ Κέρκυρας – Βόρειας Κέρκυρας”, προϋπολογισμού 392.981,33ευρώ και για τη σύμβαση κατασκευής του υποέργου “Επισκευή βλαβών σε έργα αντιπλημμυρικής προστασίας”, προϋπολογισμού 200.999,99 ευρώ.

Συγκεκριμένα:

  1. Το υποέργο “Συντήρηση οδικού δικτύου ΠΕ Κέρκυρας – Βόρειας Κέρκυρας” εντάσσεται στο έργο “Συντήρηση Οδικού Δικτύου αρμοδιότητας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων” και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με ΚΕ 2014ΕΠ52200002.

Μετά από την κατακύρωση του αποτελέσματος της δημοπράτησης του εν λόγω έργου με τελικό προϋπολογισμό 392.981,33 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), και αφού είχαν ακολουθηθεί όλες οι διαδικασίες που ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία, αναδείχθηκε η ανάδοχος κοινοπραξία του έργου και υπεγράφη η σύμβαση εκτέλεσης για να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις συντήρησης στο οδικό δίκτυο της Βόρειας Κέρκυρας.

Η ανάδοχος κοινοπραξία ανέλαβε τη δέσμευση αποπεράτωσης του έργου εντός 8 μηνών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

  1. Το υποέργο “Επισκευή βλαβών σε έργα αντιπλημμυρικής προστασίας” εντάσσεται στο έργο “Συντηρήσεις αντιπλημμυρικών έργων αρμοδιότητας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων” και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με ΚΕ 2015ΕΠ52200000.

Μετά από την κατακύρωση του αποτελέσματος της δημοπράτησης του εν λόγω έργου με τελικό προϋπολογισμό 200.999,99 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), και αφού είχαν ακολουθηθεί όλες οι διαδικασίες που ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία, αναδείχθηκε ο ανάδοχος του έργου και υπεγράφη η σύμβαση εκτέλεσης για να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές στις βλάβες που διαπιστώθηκαν σε έργα αντιπλημμυρικής προστασίας.

Ο ανάδοχος ανέλαβε τη δέσμευση αποπεράτωσης του έργου εντός 8 μηνών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις