6 Δεκεμβρίου 2020, Κυριακή

Νεαρός σύμβουλος της Βουλευτή συστήνεται ως …”Αφροδίτη Θεοπεφτάτου”!!!

Τελικά σε αυτό το νησί όλα μπορούν να συμβούν αφού κατά πως φαίνεται είμαστε ο τόπος των μυστηρίων…

Εδώ και πολύ καιρό λοιπόν νεαρός σχετικά σύμβουλος της Βουλευτού των νησιών μας παρίσταται σε εκδηλώσεις και όταν από τους διοργανωτές καλείται στο βήμα η κα Βουλευτής, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου έκπληκτοι οι παριστάμενοι αντικρίζουν τον νεαρό άντρα να ανεβαίνει στο βήμα και να εκφωνεί “δεκάρικους” λόγους ως …”Αφροδίτη Θεοπεφτάτου”!!!

Εμείς καταλαβαίνουμε φυσικά ότι λόγω της διαρκούς απουσίας της βουλευτού από το νησί (λόγω μνημονίων) πρέπει να εμφανίζεται και κάποιος για να καλύπτει αυτό το κενό αλλά σίγουρα αυτό το φαινόμενο της μόνιμης αναπλήρωσης στις εκδηλώσεις της βουλευτίνας του νομού από τον νεαρό σύμβουλο αγγίζει τα όρια του σουρεαλισμού.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις