5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Πρόγραμμα εμβολιασμού και συζήτηση για την υγεία στον καταυλισμό των ROMA Κέρκυρας

Η Περιφέρεια Ιόνιων Νησιών σε συνεργασία με το Ιατροκοινωνικό Κέντρο Κέρκυρας (Πρώην ΠΙΚΠΑ) πραγματοποιεί πρόγραμμα για τον έλεγχο της εμβολιαστικής κάλυψης  και του εμβολιασμού  βρεφών, παιδιών και εφήβων  συνδυαζόμενο με ομιλίες και παρουσιάσεις που αφορούν την Υγεία των πολιτών  « Αγωγή Υγείας για όλους στα Ιόνια Νησιά » .

Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος  πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Μαΐου 2016, στο χώρο του καταυλισμού των  ROMA στο Λιβάδι  Ρόπα ομιλία – παρουσίαση με θέμα «Πρόληψη βασικός παράγοντας Υγείας για την Οικογένεια ». Η συμμετοχή των πολιτών ήταν μεγάλη και  η συζήτηση που αναπτύχθηκε εξαιρετικά ουσιαστική.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο πρόεδρος και η γραμματέας του ΔΣ του συλλόγου ΡΟΜΑ Κέρκυρας κ. Καραγκούνης Σπύρος και Δαρμανή Νικολέτα .

Το πρόγραμμα θα  πραγματοποιηθεί σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες  της ΠΙΝ .

Ο κ. Μιχαλάς στην εισηγητική του τοποθέτηση ευχαρίστησε ιδιαίτερα τα στελέχη του  Ιατροκοινωνικού  Κέντρου  Κέρκυρας  για τη συνεργασία και τις ουσιαστικές προσπάθειες που καταβάλουν  για την εμβολιαστική κάλυψη όσο και για την ενημέρωση των συμπολιτών μας , το ΔΣ του συλλόγου ΡΟΜΑ Κέρκυρας  για τη συνεργασία , καθώς και όλους τους συμμετέχοντες, τονίζοντας  ότι πρόθεση μας είναι η πρόληψη , η ενημέρωση  και η βελτίωση των συνθηκών Υγείας στα Ιόνια Νησιά .

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις