5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ευχαριστήρια επιστολή για τις εκδηλώσεις της 21ης Μαϊου στην Κεφαλονιά

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ  ΕΝΟΤΗΤΕΣ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ

 

Αργοστόλι,  23-05-2016

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς, σε συνεργασία με τον Δήμο Κεφαλονιάς, γιόρτασε την 152η Επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα, με προσκεκλημένο τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο.

Οι εκδηλώσεις, στέφθηκαν με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή του λαού και της νεολαίας της Κεφαλονιάς, μεταφέροντας το αγωνιστικό και προοδευτικό μήνυμα του ριζοσπαστικού κινήματος αλλά και την καλύτερη εικόνα σε όλα τα μέρη της πατρίδας μας, μέσω των πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το αποτέλεσμα αυτό, στο πλαίσιο της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που διέρχεται η χώρα μας, επιτεύχθηκε με το λιγότερο δυνατό κόστος. Στο σημείο αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας, στην ιδιοκτήτρια  του ξενοδοχείου Mediterranee κα. Λία Μεταξά, η οποία ανέλαβε το κόστος της φιλοξενίας του Εξοχότατου Προέδρου της Δημοκρατίας και της ακολουθίας του, όπως επίσης και το κόστος του επίσημου γεύματος που παρατέθηκε προς τιμή του από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Στο πλαίσιο του εορτασμού αυτού, σημαντικό γεγονός απετέλεσε η αναγόρευση του Εξοχότατου Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμο Καθηγητή του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, γεγονός που έρχεται να στηρίξει την μεγάλη προσπάθεια της ΠΙΝ για την περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση των ΑΕΙ των Ιονίων Νήσων.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις