Οι Κεφαλονίτες του Καναδά τιμούν την 152η Επέτειο της Ένωσης

Ο Διονύσιος Σολωμός και οι Επτανήσιοι ποιητές και λογοτέχνες

Με τον καθηγητή

Γαβριήλ Μανωλάτο

Βραβευμένο από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών

Η Κεφαλλονίτικη Αδελφότητα  Καναδά «ΑΙΝΟΣ»  και η Ελληνοκαναδική Προοδευτική Οργάνωση Κεμπέκ (ΕΠΟΚ), διοργανώνουν στις  4 Ιουνίου 2016 στις 6:30μμ, μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση  επ’ ευκαιρία της 152α επετείου της ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Κεφαλονίτικο Σπίτι» στο Μόντρεαλ και θα είναι «Ένα αφιέρωμα στον Διονύσιο Σολωμό και στους επτανήσιους ποιητές και λογοτέχνες». Καλεσμένος για την εκδήλωση είναι ο καθηγητής πανεπιστημίου κύριος Γαβριήλ Μανωλάτος από τη Σάμη, ο οποίος  θα αναφερθεί στη ζωή και στο έργο των επτανήσιων δημιουργών. Θα απαγγελθούν ποιήματα και θα ακουστούν μουσικές συνθέσεις και τραγούδια από μελοποιημένους στοίχους των ποιητών μας.

Συμμετέχουν οι: Κώστας Τσαντρίζος –Νίκος Σπαθής – Μαρίνα Χατζηδάκη –Γεωργία Τζάκομπ –Εμμανουήλ Μανωλάτος –Ευφημία Βουτσινά.

solomos

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις