Όλοι ευχαριστημένοι από τη μεγάλη εξέδρα-Τέλος οι αστειότητες στις παρελάσεις

Τελικά βρέθηκε η “χρυσή τομή” ώστε και τα στελέχη της πάλαι ποτέ “επαναστατικής” κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να καθίσουν επιτέλους στην εξέδρα των επισήμων.

Με την νέα σούπερ εξέδρα-τεραστίων διαστάσεων που ήρθε από το Μεσολόγγι σταμάτησαν τις αστειότητες και μετά από πολύ καιρό οι εκπρόσωποι όλων των φορέων τήρησαν το πρωτόκολο και αποκαταστάθηκε η κανονικότητα στο ζήτημα του εορτασμού των Εθνικών Επετείων.

Άλλωστε η περίοδος που ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεγε τις Εθνικές Επετείου για να προβένει σε διάφορα “σόου” και “επαναστατική γυμναστική” έχει παρέλθει προπολού καθώς δεν έχει και νόημα πια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να είναι κάτω από τις εξέδρες δεδομένου ότι είναι κυβέρνηση και δη από τις πλέον συστημικές και ίσως η πιο μνημονιακή που πέρασε ποτέ.

Άφησαν λοιπόν τα “άρματα” οι παλιοί αγωνιστές και πλέον εντάχθηκαν κανονικά στο “γκουβέρνο”. Όσο για τους πολίτες που είχαν παρασύρει στις διάφορες αστειότητες, ας μην τους κρατούν κακία, έτσι είναι η πολιτική και εις άλλα με υγεία.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις