Ρουχωτάς και ΦΙ.ΚΟ …”ζάλησαν” τον υφυπουργό Μπαλάφα

Τον μπελά του βρήκε ο υφυπουργός Γιάννης Μπαλάφας καθώς αυτός βρισκόταν στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου για να παραστεί στην εκδήλωση τελετής ανάδειξης του προέδρου της Δημοκρατίας σε επίτιμο Δημότη Κεφαλονιάς, δεν μπορούσε να βρει την ησυχία του από τον Βασίλη Ρουχωτά και τον Ηλία Παρίση του ΦΙ.ΚΟ. που τον “έτρεχαν διαρκώς από πίσω” για να ” του πουν τον πόνο τους”.

Μιλάμε ότι ο υφυπουργός είχε βρει άσχημα τον μπελά του και για να τους ξεφορτωθεί κουνούσε συνεχώς το κεφάλι του μήπως και τον αφήσουν ήσυχο. Τελικά τον γλύτωσε ο Μητροπολίτης που του έκανε νεύμα πως τον θέλει κάτι και ο άνθρωπος γλύτωσε.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις