27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Επίτιμος Δημότης Κεφαλονιάς ο Πρόκοπης Παυλόπουλος

Στο Δημοτικό Θέατρο “Ο Κέφαλος” πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η Τελετή Ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου σε Επίτιμο Δημότη Κεφαλονιάς μετά και από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την σχετική απόφαση που είχε πάρει κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο διάβασε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεράσιμος Παπαναστάτος ενώ μετά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας καλοσώρισε μελωδικά Χορωδία με μαέστρο τον Βασίλη Καλογηρά με την καντάδα “Κεφαλονιά Πεντάμορφη”. Στην τελετή το παρών έδωσαν όλες οι Πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου, καθώς και ο νέος Πρέσβης της Σερβίας στην Ελλάδα, Ντούσαν Σπασόγεβιτς, συνοδευόμενος από τον επίτιμο Πρόξενο της Σερβίας, Βίκτορα Ρουχωτά.

Τον τίτλο του Επίτιμου Δημότη Κεφαλονιάς παρέδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο οποίος στον χαιρετισμό του εξήρε τον κ. Παυλόπουλο, ως πολιτικό και ως προσωπικότητα. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τις αρχές για την μεγάλη τιμή που του έκαναν, αναφέρθηκε στις μεγάλες προσωπικότητες που έχει γεννήσει το νησί, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Γεράσιμο Αρσένη.

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ

ΔΗΜΟΤΗΣ (3) ΔΗΜΟΤΗΣ (4) ΔΗΜΟΤΗΣ (5) ΔΗΜΟΤΗΣ (6) ΔΗΜΟΤΗΣ (7) ΔΗΜΟΤΗΣ (8) ΔΗΜΟΤΗΣ (9) ΔΗΜΟΤΗΣ (10) ΔΗΜΟΤΗΣ (11) ΔΗΜΟΤΗΣ (12) ΔΗΜΟΤΗΣ (13) ΔΗΜΟΤΗΣ (14) ΔΗΜΟΤΗΣ (15) ΔΗΜΟΤΗΣ (16)

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις