5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ριζοσπαστών

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Επέτειο των 152 χρόνων από τη Ένωση των Επτανήσων με την υπόλοιπη Ελλάδα ξεκίνησαν σήμερα το πρωϊ με την καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των νεκρών που πραγματοποίηθηκε στο Μνημείο των Ριζοσπαστών στο Αργοστόλι.

Στην επιμνημόσυνη δέηση χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Δημήτριος παρουσία πολιτικών αρχών, Σωμάτων Ασφαλείας, εκπροσώπων πολιτικών παρατάξεων, Συλλόγων, Μαθητές του 2ου και του 3ου Δημοτικού Σχολείου και εκπροσώπων του Λυκείου Ελληνίδων παραρτήματος Αργοστολίου και Ιωαννίνων.

Αμέσως μετά ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Ευάγγελο Κεκάτο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεράσιμο Παπαναστασάτο εκ μέρους της Εθνικής Αντίστασης, τον Αστυνόμο Γιώργος Γιαννάτο, τον Διοικητή της Πυροσβεσικής Υπηρεσίας, Βασίλη Σολδάτο, την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Αγγελική Τοτόλου, από τις Προέδρους των Λυκείων Ελληνίδων, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Αντώνη Κατσιγιάννη, τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων των ΑΝ.ΕΛ. Γεράσιμο Πετράτο και την εκπρόσωπο της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, Στέλλα Βουτσινά.

Μετά την ολοκλήρωση της δοξολογίας και της κατάθεσης στεφάνων τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και όλοι μαζί εκφώνησαν τον Εθνικό Ύμνο.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και στο Μνημείο των Ριζοσπαστών που βρίσκεται το Δημοτικό Κοιμητήριο Αργοστολίου, στο Δράπανο.

rizospastes (19)

rizospastes (20)

rizospastes (21)

rizospastes (22)

rizospastes (23)

enosiepta (8)

enosiepta (10)

enosiepta (12)

rizospastes (25)

rizospastes (26)

 

rizospastes (28)

rizospastes (29)

rizospastes (41)

rizospastes (42)

rizospastes (34)

rizospastes (35)

rizospastes (36)

rizospastes (38)

rizospastes (39)

rizospastes (38)

rizospastes (39)

rizospastes (32)

rizospastes (33)

rizospastes (4)

rizospastes (3)

rizospastes (6)

rizospastes (7)

enosiepta (1)

enosiepta (3)

enosiepta (4)

enosiepta (5)

enosiepta (6)

stefani (3)

stefani (4)

stefani (1)

enosiepta (7)

rizospastes (1)

enosiepta (10)

enosiepta (11)

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις