Β. Κεκάτος: Και στη Βουλή των Λόρδων χτυπάνε τα έδρανα

Για το επίμαχο θέμα του χτυπήματος των εδράνων από μέλη της Δημοτικής Αρχής ως μέσο αποδοκιμασίας παραπλανητικών καταγγελιών από μέλη της ελάσσονος αντιπολίτευσης, μας έκανε ο γνωστός για τη βαθιά γνώση του πολιτικού σαβουάρ βιβρ, Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βαγγέλης Κεκάτος: “Και στη Βουλή των Λόρδων είναι έθιμο και ιστορική συνήθεια να χτυπάνε τα έδρανα όταν κάποιος ομιλητής είναι πολυλογάς ή βαρετός ή λέει υπερβολές. Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα κορυφαία ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα και όποιος έχει γνώση ευρωπαϊκών θεσμών το γνωρίζει.

Επομένως άνευ σημασίας οι αντιδράσεις των παρα-site και παρά-press για το όλο θέμα”.

Μετά από αυτή την παρέμβαση Κεκάτου το όλο θέμα λαμβάνει τις πραγματικές του διαστάσεις οπότε για άλλη μία φορά τα παρά-site ανενημέρωτα για το τι γίνεται στην Ευρώπη.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις