27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Πώς να κοιμόμαστε και να ξυπνάμε καλύτερα με ένα… λεμόνι

Έναν εύκολο τρόπο να κοιμόμαστε και να ξυπνάμε καλύτερα βρήκαν οι ειδικοί. Μας συμβουλεύουν, λοιπόν, να κόψουμε μερικά λεμόνια και να τα τοποθετήσουμε δίπλα στο κρεβάτι και υπόσχονται ότι θα έχουμε τρία άμεσα οφέλη:

  1. Το δωμάτιο θα μυρίζει υπέροχα. Τα λεμόνια λειτουργούν σαν φυσικό σπρέι ή αποσμητικό δωματίου και θα μας βοηθήσουν να ξεφορτωθούμε τις χημικές ουσίες από τον χώρο όπου κοιμόμαστε. Γι’ αυτό μπορούμε να κόψουμε μερικά λεμόνια και να τα τοποθετήσουμε σε ένα μπολ στο υπνοδωμάτιό μας και με αυτό τον τρόπο δεν θα θέλουμε ποτέ ξανά να χρησιμοποιήσουμε τοξικά σπρέι.
  2. Θα αναπνεύσουμε καλύτερα. Αναπνέοντας τον αέρα του λεμονιού όλη τη νύχτα θα βελτιώσουμε την αναπνοή μας και θα ξυπνήσουμε πιο ευχάριστα το επόμενο πρωί.
  3. Εάν είμαστε από εκείνους που δυσκολεύονται να ξυπνήσουν το πρωί και αισθανόμαστε υποτονικοί το άρωμα του λεμονιού θα μας βοηθήσει να σηκωθούμε από το κρεβάτι με περισσότερη ενέργεια και ευεξία.

 

aftodioikisi.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις