5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Ομιλία του Παύλου Παπαδάτου την Πέμπτη 19 Μαϊου στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας σας καλεί την Πέμπτη 19 Μαίου στις 7 μ.μ στην ομιλία του Παύλου Παπαδάτου με θέμα.

Επικοινωνία & Πολιτική

Ο Παύλος Παπαδάτος γεννήθηκε στα Δαυγάτα της Κεφαλονιάς. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στην Αθήνα και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Santa Clara της California. Από το 1980 έως και το 1992 ήταν καθηγητής marketing στο Deere College και συγχρόνως Σύμβουλος Επιχειρήσεων, σε δεκάδες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες. Το 1987 ίδρυσε την πρώτη εταιρία Direct Marketing στην Ελλάδα, την ΑΔΕΛ Saatchi & Saatchi Direct.

To 1991 ίδρυσε την πρώτη εταιρία ολοκληρωμένης επικοινωνίας και πολιτικού marketing στην Ελλάδα, τη Sense Integrated που είναι μέλος της ΕΔΕΕ, καθώς επίσης και ιδρυτικό μέλος της ΟΠΔΔΕ. Για δέκα συνεχή χρόνια, 1991-2001, η εταιρία Sense Integrated είχε την ευθύνη της τουριστικής προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό. Καμπάνιες της έχουν βραβευτεί με τα μεγαλύτερα βραβεία δημιουργικότητας στο κόσμο.

Το 2008 έγραψε το βιβλίο «Κεφαλονιά και Ιθάκη το προσωπικό μου ταξίδι».

Είναι οικονομικός αρθρογράφος της Κυριακάτικης εφημερίδας Real News. Δεκάδες άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε κλαδικά περιοδικά και εφημερίδες, ενώ έχει υπάρξει εισηγητής πολλών συνεδρίων.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Κώστας Ευαγγελάτος.

papadatos

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις