Αφιέρωμα στους Ριζοσπάστες και στην Ένωση των Επτανήσων

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων, συνδιοργανώνουν Εκδήλωση – Αφιέρωμα στο Ριζοσπαστικό Κίνημα και στην Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα, τιμώντας παράλληλα τα 200 χρόνια από τη γέννηση του Κεφαλονίτη Ριζοσπάστη Ιωσήφ Μομφεράτου.

 Θα ακολουθήσει η τελετή αναγόρευσης της Αυτού Εξοχότητας Του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου σε Επίτιμο Καθηγητή του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος, Καθηγητή κ. Ιωάννη Δραγώνα.

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 21 Μαΐου 2016 και ώρα 17:00μ.μ, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου « Ο ΚΕΦΑΛΟΣ».

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

                                                        

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις