Έκθεση-Παρουσίαση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων

Το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων και το Κέντρο Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού Αργοστολίου της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Κεφαλληνίας πραγματοποίησαν Έκθεση-Παρουσίαση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων για τα Γυμνάσια , ΓΕΛ και ΕΠΑΛ  της Δ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας την Τρίτη 10 Μαΐου 2016, στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη Αργοστολίου.

   O θεσμός των Σχολικών Δραστηριοτήτων, που προάγει και υποστηρίζει Προγράμματα Αγωγής Σταδιοδρομίας, Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτιστικών Θεμάτων, έχει ως στόχο την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση της αβίαστης γνώσης και της βιωματικής μάθησης και ταυτόχρονα  την καλλιέργεια θετικών στάσεων, δεξιοτήτων και ενσυνείδητων συμπεριφορών ούτως, ώστε οι μαθητές μας να εξελιχθούν σε μελλοντικούς ενεργούς πολίτες.

  Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες εκπαιδευτικών και μαθητών που συμμετείχαν στην εκδήλωση Παρουσίασης των Προγραμμάτων και μας έδωσαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις εξαιρετικές τους εργασίες.

 Επισυνάπτονται:

  • Αφίσα της παρουσίασης με φωτογραφίες από τα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων που παρουσιάστηκαν.
  • Αφίσα με φωτογραφίες από κατασκευές – παραδοτέο υλικό μαθητών στα πλαίσια των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Οι Υπεύθυνοι ΣΕΠ                                                               Η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων    

ΚΕΣΥΠ Αργοστολίου                                                                                       ΔΔΕ Κεφαλληνίας

Δημήτριος Ζαβιτσιάνος-Κατερίνα Πετρούτσου                               Ευαγγελία Σκιαδαρέση

 

 afisa.katask.paradotea.2016 afisa.par.prog.sxol.drast.2016

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις