2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

20ο Συμπόσιο Τοπολογικής Κβαντικής Πληροφορικής / 20th Symposium Topological Quantum Information

20TH SYMPOSIUM ON TOPOLOGICAL QUANTUM INFORMATION
25 – 27 MAY 2016, ATHENS, GREECE
 
Από τις 25 έως και 27 Μαίου 2016 θα διεξαχθεί στο Ιστορικό Παλαιό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνAthens University History Museum ,θόλου 5 και Κλεψύδρας στην Πλάκα, το 20ο Συμπόσιο Τοπολογικής Κβαντικής Πληροφορικής / 20th Symposium onTopological Quantum Information,
που διοργανώνει στην Αθήνα το τμήμα Φυσικής του UNIVERSITY OF LEEDS U.K.
Σημαντικοί καθηγητές Πανεπιστημίων και ερευνητές θα ανακοινώσουν στο διεθνές Συμπόσιο τα πλέον σύγχρονα δεδομένα και ζητούμενα για το θέμα. 
Στα πλαίσια του Επιστημονικού Συμποσίου θα εκτίθενται εικαστικά έργα της καλλιτέχνιδας από την Φινλανδία Eija Ellinas και εννοιακές συνθέσεις του ζωγράφου και θεωρητικού τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου / Costas Evangelatos.
Ξεναγήσεις στο χώρο της έκθεσης με ελεύθερη είσοδο για το κοινό θα γίνουν από 19.30 – 20.30 την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Μαίου 2016.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

COSTAS EVANGELATOS, COMP.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις