Θετικά αποκομίζουν στη Συγγρού τη πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ Αντώνη Κατσιγιάννη στα γραφεία της κόμματος στη πρώτη διάσκεψη των προέδρων που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

katsigiannhs (2)

Μέσα στις αλλαγές και νέες καινοτομίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα στη ΝΔ για την εσωτερική λειτουργία του κόμματος, οι «γαλάζιοι» αποφάσισαν, μεταξύ άλλων, κάθε τρίμηνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του να συναντιούνται με τους προέδρους της ΝΟΔΕ από όλη την Ελλάδα και να κάνουν, όλοι μαζί, την αποτίμηση της εικόνας που επικρατεί στις περιοχές τους. Παράλληλα θα παίρνουν οδηγίες για την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει το κόμμα.

Στη πρώτη του ομιλία ο Αντώνης Κατσιγιάννης εστιάστηκε σε διαδικαστικά θέματα που πρέπει να λυθούν τους αμέσως προσεχείς μήνες, και όπως μάθαμε από πολλούς προέδρους της επαρχίας, είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανταλλαγή απόψεων που είχε τόσο με τον Γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη, όσο και με τον Γραμματεά Οργανωτικού Βασίλη Σπανάκη (βλέπε φώτο).

Έχει αξία να τονίσουμε ότι στη συνεδρίαση του Σαββατοκύριακου συμμετείχε και ο «γαλάζιος» Περιφερειακός στα Ιόνια Νησιά Παναγής Μαρκάτος και είχαν το πρώτο τετ τα τετ με τον Κατσιγιάννη μετά τις εσωκομματικές του περασμένου μηνα στο νησι μας.

katsigiannhs

Πηγή: e-kefalonia.net